2010.december 17-i klubnapunkról
Írta: Administrator - Dátum: 2010 December 18 22:51
Az e heti klubnapunk is bővelkedett technikai csemegékben.
Ha csak a rádiókra vetünk egy pillantást, számba vehetjük János új szerzeményét az R 326-os rövidhullámú katonai rádiót, vagy Zsolt ajándékba kapott rádióját mely egy TAD M8-as típusú VHF mobil készülék.

További részletek itt

Teljes hír
Az e heti klubnapunk is bővelkedett technikai csemegékben.

Ha csak a rádiókra vetünk egy pillantást, számba vehetjük János új szerzeményét az R 326-os rövidhullámú katonai rádiót, vagy Zsolt ajándékba kapott rádióját mely egy TAD M8-as típusú VHF mobil készülék.
De mielőtt rátérnénk a technikai részletekre, két születésnaposunkat köszöntöttük ezen az estén, Attilát (HA5NVG Nádvágó) és Pistit (HG5APA).

Tekintettel a közelgő karácsonyra, a hagyományoknak megfelelően ezúttal mákos gubát készített Zoli (HG6IRA) párja és Béla (HA5GAL), János pedig még megtoldotta házi jellegű füstölt húskészítményekkel a csapat előzetes többségi szavazata alapján. A következő alkalomra kocsonyát szavazott a társaság - hogy a téli hagyományoknál maradjunk, - melyet Béla (HA5GAL) fog elkészíteni.

 

 

 

Este van, sűrű hóesés, mínusz 7 celsius kinnt, mely reménytelen helyzetet teremt az udvari munkához, így elmarad a 18 elemes Yagi átépítése.

János a versenyre felajánlotta a 70 cm-es hullámsávra méretezett gyári Carant Yagi antennáját.

Nagy elánnal várja a csapat a 2011-es verseny nyitó napot, mely Újév hajnalán veszi kezdetét a Magyar Rádióamatőr Szövetség és a Puskás Tivadar Rádióamatőr Klub szervezésében meghirdetett versennyel. Ezt követi majd a 2011. január 3-án induló CQ-Budapest URH bajnokság sorozat. Az adminisztrációs előkészületeink folynak.
Az idei utolsó versenyen, a MOM Rádióklub és a Jászsági rádiósok szervezésében létrejövő BUÉK aktivitási versenyen 2010. december 29-én mi is résztveszünk.

Zoli (HG6IRA) rádió helyett majdnem újsággal ment el rádiózni: