2010.december 23-i évértékelő, évzáró klubnap
Írta: Administrator - Dátum: 2010 December 27 21:48
Ezúttal a műszaki dolgok áttekintése helyett az év értékelése és az elmúlt közös programok elemzése kapott főszerepet.

Teljes hír
Ezúttal a műszaki dolgok áttekintése helyett az év értékelése és az elmúlt közös programok elemzése kapott főszerepet.

Az vesse ránk az első követ, aki megállapítja, hogy nem vagyunk hagyományörzők- már ami az étkezést illeti.Az elmúlt alkalommal a csapat előzetesen a mákos guba mellett szavazott,
mára viszont a kocsonyát helyezte az első helyre a tabellán.

Béla (HA5GAL) birkózott meg az elkészítés feladatával még előző este, amit Miki(HG5BUN) napközben gondosan betárazott a kis QTH bejárata melletti hűtőszekrénybe.

Bálint (HA7GLB) a kenyeret hozta, Zsolt (HA5GID) és párja finom süteménnyel készült, Ládika (HA5ASY) finom kókuszroláddal érkezett. Silvius (HA7DBS) erre a klubnapunkra csatlakozott hozzánk, így jelenlétével megtisztelt bennünket.Miki (HG5BUN) korábban megkérdezte Stenyót, hogy mit szeretne elérni, mik a tervei a rádiózással kapcsolatban. Ő akkor egy képpel válaszolt:
Hogy Stenyó átérezze az első lépések élményét a tervei megvalósulásához, Miki (HG5BUN) erre a klubnapra felszerelt egy UV lámpát.


 

Mint ahogy a legutóbbi klubnapunkon döntöttünk, az idei utolsó versenyen, a MOM Rádióklub és a Jászsági rádiósok szervezésében létrejövő BUÉK aktivitási versenyen 2010. december 29-én 18.00 - órától mi is résztveszünk Miki (HG5BUN) QTH-járól.

A klubnap záró akkordjaként néhány nóta is felcsendült,
hang/képes beszámolónk beszámolónk
itt megtekinthető: