Óévbúcsúztató Klubnap a MOM Rádióklubban
Írta: Administrator - Dátum: 2011 January 01 16:57
A MOM rádióklub szíves invitálására résztvettünk az Óévbúcsúztató klubnapon.

Szívélyes volt a fogadtatásunk, ezzel az alkalommal is számos hasznos és praktikus információt kaptunk és technikai fogásokat láttunk hallottunk.

További részletek itt

Teljes hír
A MOM rádióklub szíves invitálására résztvettünk az Óévbúcsúztató klubnapon.Szívélyes volt a fogadtatásunk, ezzel az alkalommal is számos hasznos és praktikus információt kaptunk és technikai fogásokat láttunk hallottunk.A Rákosmenti Rádiós Kör képviseletében Béla (HA5GAL), István (HG5APA), Attila (HA5NVG), Zsolt (HA5GID) és Miki (HG5BUN) vett részt az Óévbúcsúztató klubnapon.
  
  
  
  
 

Rövidesen elkészül a 2011. évi aktivitási kalendáriumunk, melyben ezúttal helyet kap a rádió iránymérés is, azaz a rókavadászat.
Ehhez  HA5FA Jenő közvetítése útján HA5OAA Zoltántól kaponk majd segítséget, melyet előre is köszönünk!

Ezen kívül tervezünk egy olyan jellegű rádiós aktivitást, amely a kerületünk történelmi múltját és nevezetességeit széles körben népszerűsíti.
Résztelek erről majd később...Köszönet HA5FA Jenő, Erzsi, HA5VZ Miklós, Kamilla, HA5RXZ Péter, Martha, HA5FW Józsi, HA5BIY Bozsena, HA5EV Lajos, Marcsi, T. Bálint, Emese, HA5ORA Lajos, HA5CW Jóska, HA5GO Miki, HA5OAA Zoli, HA5GAB Gábor, HA7PGA Gábor, HA5GZA Géza, HA5CDM Attila, HA5OE János, HA5TBB Olivér, HA4AA András és HG5BDR Teri
 
a kitűnő Óévbúcsúztató klubnapért!

További képek, melyeket Gabus készített, itt megtekinthetők!